Ποιοί Είμαστε

Το IdeaArt ιδρύθηκε από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του επίπλου, από ανθρώπους που έμαθαν από τα παιδικά τους χρόνια πώς να δουλεύουν το ξύλο. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό που επιθυμούν, είτε πρόκειται για μια οικονομική κρεβατοκάμαρα, είναι για μια κουζίνα από ξύλο.

Δύναμή μας είναι η κουζίνα, κατασκευασμένη εξολοκλήρου από εμάς, από μελαμίνη άριστης ποιότητας, σε ποικιλία αποχρώσεων. Για όσους επιθυμούν κάτι το διαφορετικό, μπορούμε να κατασκευάσουμε την κουζίνα από το ξύλο της αρεσκείας τους. Ομοίως και οι ντουλάπες κατασκευής μας, ανοιγόμενες ή συρόμενες, προσαρμόζονται στα μέτρα του πελάτη και προσφέρουν ένα άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Δημιουργούμε συνεργασίες με Έλληνες κατασκευαστές επίπλων εγγυημένης ποιότητας, συνδυάζοντας πρωτοτυπία, ποιότητα κατασκευής, design και οικονομικές τιμές. Η λίστα των συνεργασιών μας διευρύνεται διαρκώς, όπως και τα προσφερόμενα προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Τα στρώματα δικής μας επωνυμίας κατασκευάζονται στην Κρήτη με τα πιο σύγχρονα υλικά και με ανατομικές προδιαγραφές, συνοδεύονται δε από 5ετή ή 10ετή εγγύηση.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους σχεδιαστές και διακοσμητές. Δεν υπάρχει τίποτα για εμάς που να μην μπορούμε να το σχεδιάσουμε, με βάση τις δικές σας ανάγκες, με σεβασμό στα δικά σας κριτήρια, βάζοντας μια προσωπική πινελιά τελειότητας, απόρροια χρόνων κατάρτισης και εμπειρίας.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε τους πρακτικούς περιορισμούς των υπολοίπων εμπορικών καταστημάτων επίπλου. Η διπλή μας ιδιότητα ως έμποροι αλλά κια ως κατασκευαστές, σας λύνει τα χέρια: δεν υπάρχει έπιπλο που να μην κατασκευάζεται, δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη λύνεται.

Στοιχεία Εταιρείας

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ M.I.K.E.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΥΠ’/ΜΑ: ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ 71 ΜΑΛΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΕΔΡΑ: ΦΟΙΝΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΦΜ:800603789 Δ.Ο.Υ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΕΜΗ: 131721327000

Τ: 2810254001, 2810254002

e-mail: info@ideaart.gr

Website: www.ideaart.gr